Bli medlem i ERSA

Fördelarna med att bli medlem inkluderar:

  • Stringer’s Digest
  • ERSA Nyhetsbrev
  • Rabattar på workshops
  • Gratis senprover
  • Löpande stöf från ERSA personal

Stringer’s Digest
Dett är en omfattande sammanfattning som innehåller strängningsteknik, tips, sen- och racketinformation. Den innhåller också strängningsmönster för alla de stora tillverkarnas racketar.

ERSA Nyhetsbrev
Nyhetsbrevet levereras direkt till din mail och är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna från tennisbranschen från hela världen. Den levereras varje månad.

Rabatter
Som medlem i ERSA har du rätt till rabatter på de strängningskurser och workshops vi håller. Se kurssidorna för de olika rabatterna. 

Prov
Tillvkerare strävar alltid efter att förbättra sina produkter. Ibland kommer de att utfärda förproduktionsprover som vi får bedömma. Vi kommer att vidarebefodra dessa prov för våra medlemmar att bedöma och rapportera tillbaka. Några av proven är nya produkter som kommer släppas på marknaden, och återigen får våra medlemmar chansen att prova dessa produkter utan kostnad.

Stöd
Vi kommer att forsätta att stödja våra medlemmar via alla kommunikationslinjer inklusive e-post och andra kanaler.

När vi har tagit emot din betalning kommer du kontaktas med ytterliggare information angående att förse dig med Stringer’s Digest, ERSA medlemscertifikat, inloggningsdetaljer för forum (ersa-international.com) etc.

E-medlemskap
E-medlemskapet är ett 1-årigt medlemskap endast online.

För att gå med i ERSA, besök ERSA:s huvudwebbplats ersa-international.com

bli medlem